Dům 4+1 se zahradou
ve Starém Městě pod Sněžníkem
s přilehlou krásnou přírodou Jeseníků

užitná plocha domu 137 m² + pozemek 521 m² + terasa 8 m² +
sklep 34 m² + půda 71 m²

2.990.000 Kč
2.990.000 Kč

Videoprohlídka
nemovitosti

Videoprohlídka
nemovitosti

Mrkněte na videoprohlídku nemovitosti.

Představte si místo, kde můžete začít novou kapitolu svého života nebo si vytvořit dokonalý únik od městského shonu.

Ve Starém Městě pod Sněžníkem na vás čeká rodinný dům, který vás nadchne svou atmosférou a možnostmi. Tento dům v zachovalém stavu je připraven na rekonstrukci podle vašich představ, což vám umožní vytvořit si domov přesně takový, jaký jste vždy chtěli.
Dům je umístěn na malebném pozemku o výměře 521 m² a nabízí dispoziční řešení 4+1. Užitná plocha domu je 137 m², k tomu navíc sklep o velikosti 34 m², terasa 8 m² a půda s plochou 71 m². V domě je zavedena obecní kanalizace, vodovod a elektřina. Vytápění zajišťuje automatický kotel na tuhá paliva, což vám poskytne komfort a úsporu nákladů. Pokoje jsou vybaveny plastovými okny s trojskly, která zajišťují tepelnou izolaci a klid. Na chodbě jsou okna s dvojskly. V obývacím pokoji je připravena instalace pro krbová kamna, která vnesou do vašeho domova teplo a kouzlo praskajícího ohně.
Tento dům však není jen perfektním místem pro bydlení, ale představuje také výjimečnou investiční příležitost. Díky své poloze v turisticky atraktivní oblasti Jeseníků je ideální pro ty, kteří hledají způsob, jak zhodnotit své prostředky. Oblast je velmi vyhledávaná turisty, kteří sem přijíždějí za krásami přírody, sportovními aktivitami a relaxací. Dům lze snadno přeměnit na penzion či apartmány pro krátkodobé pronájmy, čímž získáte stabilní a lukrativní příjem.
Staré Město pod Sněžníkem vám nabízí potřebnou občanskou vybavenost – potraviny, restaurace, vlakové nádraží a sportovní areál jsou na dosah ruky. Další služby najdete v nedalekých Hanušovicích, vzdálených jen 11 km.

Tento dům je příležitostí pro ty, kteří hledají nejen střechu nad hlavou, ale místo plné možností a krásných zážitků. Přijďte se přesvědčit, že právě tady může začít váš nový příběh nebo investiční úspěch.

4+1

dispozice

137
užitná plocha domu
8

terasa

34

sklep

521

plocha pozemku

Fotogalerie
prostor nemovitosti

Kuchyně 1. NP (15,94 m²)

Obývací pokoj 1. NP (19,42 m²)

Koupelna 1. NP (4,9 m²)

Zádvěří 1. NP (9,97 m²)

První pokoj 2. NP (15,92 m²)

Druhý pokoj 2. NP (19,77 m²)

Třetí pokoj 2. NP (11,18 m²)

Terasa 2. NP (7,7 m²)

Ostatní fotografie nemoviotsti

Okolí z ptačí perspektivy

Půdorysy nemovitosti

Zaujala vás
tato nemovitost?

Pokud ano, ozvěte se mi a domluvíme si společně
její prohlídku.

Lokalita
a mapa

Horní 322/322, 788 32 Staré Město pod Sněžníkem
Lokalita domu je jako stvořená pro milovníky přírody a aktivního života. Jen 5 minut autem od domu se nachází Horský park Králičák, kde si každý najde to své – horskou turistiku, lyžování, adrenalinové traily, enduro, lanovou a bobovou dráhu nebo jen klidné místo na relaxaci. Pokud hledáte ještě větší dobrodružství, Horský resort Dolní Morava, vzdálený pouhých 20 minut jízdy, vám nabídne nezapomenutelné zážitky. V okolí jsou také menší, ale kouzelné areály jako Ramzová, Paprsek a Kunčice. Pro chvíle klidu a krásné výhledy můžete navštívit rybník Úžas nebo Dalimilovu rozhlednu, která vás okouzlí panoramatem Jeseníků.

Cena nemovitosti

2.990.000
Tato cena je konečná vč. provize a nákladůna právní servis. Upozorňujeme však, že v případě více zájemců má přednost nejvyšší nabídka.
2.990.000

Tato cena je konečná vč. provize a nákladůna právní servis. Upozorňujeme však, že v případě více zájemců má přednost nejvyšší nabídka.

Dokumenty ke stažení

Rezervační smlouva
Mám rád, když jsou věci transparentní, proto se zde můžete mrknout na rezervační smlouvu a to ještě před prohlídkou nemovitosti. Nemám co skrývat.

Rezervační smlouva

Mám rád, když jsou věci transparentní, proto se zde můžete mrknout na rezervační smlouvu a to ještě před prohlídkou nemovitosti. Nemám co skrývat.

Katastrální mapa

Katastrální mapa

Chcete na prohlídku?
Neváhejte mě kontaktovat.

Pokud byste chtěli stejným způsobem prodat nebo pronajmout svoji nemovitost, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám pomohu s celým procesem a zajistím, aby vše proběhlo hladce a podle vašich představ.

10 + 4 =