Dům 5+2 v Šakvicích
ve vinařské oblasti
s velkým potenciálem

celková užitná plocha celé nemovitosti 249 m² + užitná plocha domu 148 m² + pozemek 1169 m²

4.990.000 Kč
4.990.000 Kč

Videoprohlídka
nemovitosti

Videoprohlídka
nemovitosti

Mrkněte na videoprohlídku nemovitosti.

Toužíte po bydlení nebo investici v malebné vinařské oblasti, konkrétně v kouzelné obci Šakvice? Mám pro vás neodolatelnou nabídku!

Na prodej je dům v původním stavu, který nabízí nespočet možností. Můžete zde vytvořit dvougenerační bydlení nebo penzion, který bude lákat návštěvníky z širokého okolí. Slavnosti spojené s vínem a tradičními kroji jsou totiž v této oblasti proslulé!

Celková užitná plocha nemovitosti činí 249 m², přičemž samotný dům má 148 m². Dům je podsklepený s výměrou sklepa 43 m². Nemovitost se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1169 m², což vám poskytuje mnoho možností pro kreativní úpravy.

Můžete zde vybudovat bazén s posezením pro rodinu a přátele, nebo v případě penzionu nabídnout tento komfort svým hostům. Na dvoře se nacházejí hospodářské budovy, které lze zbourat a získat tak ještě více prostoru. Tento prostor můžete využít pro rozšíření svého bydlení nebo zde vybudovat další samostatný apartmán pro hosty.
Do domu je zavedena elektřina, plyn, obecní kanalizace a vodovod. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler a vytápění je řešeno plynovým průtokovým kotlem napojeným na radiátory.
V okolí je tolik úžasných míst, které stojí za návštěvu! Novomlýnské nádrže vás okouzlí svou krásou a možnostmi pro vodní sporty, zatímco historické město Mikulov vás přivítá svým malebným zámkem a lahodnými víny. Lednicko-valtický areál, zapsaný na seznamu UNESCO, vás přenese do světa pohádkových zahrad a majestátních zámků. Pokud máte rádi turistiku, Pálava s nádhernými kopci a vinicemi je pravým rájem. Dolní Věstonice vám odhalí tajemství pravěké historie, zatímco ve Valticích si užijete jedinečné vinařské zážitky. Pro milovníky zábavy je tu moderní Aquapark Moravia, který nabízí spoustu vodních radovánek. Znojmo okouzlí svými historickými památkami a v Hustopečích si pochutnáte na mandlích a vynikajícím víně. A pokud vás zajímá historie, Slavkov u Brna, místo slavné bitvy tří císařů, vás zavede do minulosti.
Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v srdci vinařského ráje nebo výhodnou investici s potenciálem růstu. Nechte se okouzlit krásou Šakvic a objevte vše, co nabízí.
5+2

dispozice

249

celková užitná plocha nemovitosti
148
užitná plocha samotného domu
43

sklep

1169

plocha pozemku

Fotogalerie
prostor nemovitosti

Přední pohled na dům

Zadní pohled ze zahrady

Zahrada

Kuchyně 1. NP (11,8 m²)

Koupelna 1. NP (4,3 m²)

Pokoj 1. NP (17,2 m²)

Průchozí pokoj 1. NP (18,2 m²)

Třetí pokoj 1. NP (12 m²)

Kuchyně 2. NP (9,7 m²)

Pokoj 2. NP (20,3 m²)

Pokoj 2. NP (11,8 m²)

Vnější pohledy

Průjezd, prádelna, dílna a sklep

Z ptačí perspektivy

Půdorysy nemovitosti

Zaujala vás
tato nemovitost?

Pokud ano, ozvěte se mi a domluvíme si společně
její prohlídku.

Lokalita
a mapa

Dlouhá 244, 691 67 Šakvice

Šakvice se nacházejí jen 7 km od Hustopečí, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Do OC Olympia Brno to máte jen 30 minut jízdy. Výborné je i vlakové spojení. Ale i v samotných Šakvicích si můžete pohodlně nakoupit víno a potraviny. Pro vaše děti je zde k dispozici mateřská škola i základní škola včetně II. stupně. Pokud onemocníte, v obci je praktický lékař, který se o vás postará. Balíky a dopisy můžete jednoduše odeslat na místní poště.

Každý rok se v Šakvicích koná mnoho akcí spojených s vínem. Patří mezi ně známé „Z ďůrky do ďůrky“, krojované hody, ďůrkobraní, košt mladých vín a sezónu vrcholí krojový ples. Obec nabízí také široké sportovní zázemí, včetně fotbalového hřiště, víceúčelového hřiště s možností zapůjčení sítí na tenis nebo volejbal, workoutového a dětského hřiště, plážového volejbalu a posilovny.

Cena nemovitosti

4.990.000

Tato cena je konečná vč. provize a nákladů na právní servis. Upozorňujeme však, že v případě více zájemců má přednost nejvyšší nabídka.

4.990.000

Tato cena je konečná vč. provize a nákladů na právní servis. Upozorňujeme však, že v případě více zájemců má přednost nejvyšší nabídka.

Dokumenty ke stažení

Rezervační smlouva
Mám rád, když jsou věci transparentní, proto se zde můžete mrknout na rezervační smlouvu a to ještě před prohlídkou nemovitosti. Nemám co skrývat.

Rezervační smlouva

Mám rád, když jsou věci transparentní, proto se zde můžete mrknout na rezervační smlouvu a to ještě před prohlídkou nemovitosti. Nemám co skrývat.

Katastrální mapa

Katastrální mapa

Chcete na prohlídku?
Neváhejte mě kontaktovat.

Pokud byste chtěli stejným způsobem prodat nebo pronajmout svoji nemovitost, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám pomohu s celým procesem a zajistím, aby vše proběhlo hladce a podle vašich představ.

15 + 10 =